K-Kylä

K:n palvelut, K-Kylä

K-Kylä

K-Kylä on K-ryhmän oma asiakasyhteisö, jossa on mukana tuhansia K-ryhmän asiakkaita. Kyläläisenä pääset vaikuttamaan toimintaamme ja olemaan mukana kehittämässä tulevaisuuden K-ryhmää. Yhteisön avulla me K-ryhmässä syvennämme asiakasymmärrystä ja pidämme asiakkaan kaiken tekemisemme keskiössä.

K-Kylä on perustettu jo vuonna 2017, mutta uudistimme yhteisöä vuoden 2022 alussa tehdäksemme siitä entistäkin ketterämmän ja monipuolisemman tavan vaikuttaa. Teemme yhteisössä vuosittain jopa 100 tutkimusta ja tutkimuksien tekemiseen osallistuvat kaikki kolme K-ryhmän toimialaa: päivittäistavarakauppa, rakentamisen ja talotekniikan kauppa sekä autokauppa.

K-Kylästä saamiamme tutkimustuloksia hyödynnetään laajasti tuotteidemme ja palveluidemme kehittämisessä. Kaipaamme asiakkaidemme mielipidettä muun muassa mainonnan, digitaalisten ja aineellisten palveluiden sekä tuotevalikoiman kehittämisessä.

Asiakkaalle K-Kylän kautta tehty kehitys näkyy esimerkiksi laajempana ja monipuolisempana valikoimana, kohdennettuina tarjouksina ja sisältöinä sekä entistä parempana asiakaskokemuksena kaupoissamme.

K-Kylässä pääset osallistumaan muun muassa kyselytutkimuksiin, online-keskusteluihin sekä tuotemaistatuksiin. Arvomme myös osallistuneiden kesken palkintoja!

Liity siis mukaan ja pääset rakentamaan kanssamme tulevaisuuden K-ryhmää!

Liity K-Kylään

Tutustu tarkemmin ja liity K-Kylään osoitteessa k-kyla.fi.