Valtakunnallinen Futiskiertue-tapahtuma liikuttaa kesällä K-kaupoissa

Palloliitto, jalkapalloseurat ja paikalliset K-kauppiaat järjestävät kesällä Futiskiertue-tapahtumia 16 paikkakunnalla, 18 K-kaupan pihalla eri puolilla Suomea. Tapahtumien tavoitteena on edistää lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia kannustamalla heitä liikkumaan. Tapahtumiin on vapaa pääsy.

K-ryhmän ja Suomen Palloliiton yhteistyö näkyy kesällä leikkimielisten Futiskiertue-liikuntatapahtumien myötä K-kaupoissa eri puolilla Suomea. Luvassa on jalkapallohenkistä liikuntaa, kilpailuja ja katufutis-turnauksia kesäkuusta elokuuhun valikoitujen K-Supermarket-, K-Citymarket- ja K-Rauta-kauppojen parkkialueilla. Yhdeksässä tapahtumassa paikalla on myös Volkswagenin uutuusmallit.

”K haluaa tarjota liikunnan iloa ja jalkapalloilun riemua asiakkailleen mahdollisimman matalalla kynnyksellä. Yhteistyössä Palloliiton ja jäsenseurojen kanssa viemme jalkapalloharrastuksen ilosanomaa nyt myös urheilukenttien ulkopuolelle. K-kauppojen tapahtumissa pääsee tutustumaan lajiin ikään ja taitoon katsomatta”, iloitsee K-ryhmän brändijohtaja Hanne Kataja.

”Olemme todella iloisia siitä, että voimme Palloliittona yhdessä K-ryhmän kanssa tehdä jalkapalloa tutuksi kaikelle kansalle. Toivomme, että Futiskiertuetapahtumat sytyttävät osallistujissa sporttikipinän, joka toivottavasti johtaa siihen, että alueella toimivat urheiluseurat saavat myös uusia harrastajia”, sanoo seurapalvelujohtaja Timo Huttunen Suomen Palloliitosta.

Ensimmäinen tapahtuma järjestetään Järvenpään K-Supermarket Pajalassa keskiviikkona 8.6.2022 klo 12-16. Kiertue päättyy Lahden Launeen K-Citymarketiin 13. elokuuta.

K-ryhmä on Suomen Palloliiton pääyhteistyökumppani sekä maajoukkuetasolla että juniorityössä vuoden 2024 loppuun. Tapahtumat ovat osa K:n ja Palloliiton välistä pääyhteistyökumppanuutta.

Tutustu Futiskiertueeseen täällä.

Futiskiertueen kiertueaikataulu kesä 2022

Tapahtuma on auki klo 12-16. Tapahtumilla on säävaraus. Kovan tuulen tai rankkasateen sattuessa tapahtuma joudutaan perumaan.

KESÄKUU

8.6. Järvenpää K-Supermarket Pajala

9.6. Tampere, K-Citymarket Linnainmaa

11.6. Tampere, K-Rauta Lielahti

15.6. Oulu, K-Citymarket Kaakkuri

16.6. Vaasa, K-Supermarket Wasa (mukana Volkswagen)

17.6. Seinäjoki, K-Citymarket Päivölä (mukana Volkswagen)

28.6. Lempäälä, K-Supermarket Kuljun Kartano

29.6. Jyväskylä, K-Citymarket Seppälä (mukana Volkswagen)

30.6 Kuopio, K-Citymarket Kolmisoppi

HEINÄKUU

1.7. Joensuu, K-Citymarket Pilkko

2.7. Lappeenranta, K-Citymarket Lappeenranta (mukana Volkswagen)

6.7. Espoo, K-Supermarket Mankkaa

7.7. Espoo, K-Rauta Merituuli

8.7. Helsinki, K-Supermarket Konala (mukana Volkswagen)

9.7. Turku, K-Citymarket Ravattula (mukana Volkswagen)

ELOKUU

11.8. Porvoo, K-Supermarket Tarmola (mukana Volkswagen)

12.8. Kotka, K-Rauta Kotka (mukana Volkswagen) - PERUTTU

13.8. Lahti, K-Citymarket Laune (mukana Volkswagen)

JULKAISTU   3.6.2022

Oliko juttu kiinnostava?

Kyllä (0)Ei (0)

Luitko jo nämä?